Autot

Kun tarvitset tyylikästä mutta myös käytännöllistä menopeliä, suuntaa katseet tänne! Myymme Telemarkilla uudet ja käytetyt autot, jotka soveltuvat erityisen hyvin työautoiksi. Kauttamme löydät esimerkiksi näyttävät maasturit kaikilla herkuilla, vaativammistakin olosuhteista selviytyvät käyttöautot kunnon maavaralla ja matkustamisesta luksusta tekevät henkilöautot.

Käytetyt pakettiautot kestävät ja palvelvat

Kun työnkuvaan kuuluu kattavan työvälinevaraston mukana kulkeminen tai muut vastaavat säännölliset kuljetustarpeet, on pakettiauto luonnollinen valinta. Pakettiautosta riippuen siitä saa myös kätevän henkilökuljettimen isommallekin poppoolle – pakettiautossa voi olla jopa 6 istumapaikkaa kuskin lisäksi.

Uudet ja käytetyt autot joka lähtöön – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Etenkään käytetyt autot eivät juuri pihaamme jää odottamaan, vaan vaihtavat omistajaa varsin vauhdikkaasti sillä laadukkaat, käytetyt työautot ovat varsin kysyttyjä vaihtoehtoja täysin uusille. Kauttamme kulkee niin suoraan tehtaalta tulleita uusia kuin vähän käytettyjäkin autoja, käyttöön ja näyttöön. Jos et löydä alla olevasta valikoimasta käyttöösi sopivaa autoa, ota yhteyttä niin selvitetään voisimmeko auttaa!

Hanix
Hitachi
Kobelco
Marttiini
Mercedes-Benz
MultaVEX
New Holland
Samsung