Tela-alustaiset kaivinkoneet

Tela-alustainen kaivinkone on laite, joka on tarkoitettu käyttöön ja jonka voit hyvillä mielin ostaa myös käytettynä. Käytetty tela-alustainen kaivinkone tarjoaa parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta – säästät siis rahassa, mutta et laadussa. Valikoimistamme löydät myynnissä olevat käytetyt telakaivurit, joilla piisaa vielä käyttötunteja kovaankin ammattikäyttöön. Kaikki kauttamme kulkevat käytetyt kaivinkoneet ovat taatusti siistejä ja huollettuja. Hyvin pidetty, käytetty kaivinkone ei uudelle kalpene ja toisinaan myyntiin osuu myös käytännössä uudenveroisia laitteita, käytetyn hinnalla tietenkin.

Tela-alustainen kaivinkone maanrakennustöihin

Tela-alustainen kaivinkone on erinomainen ratkaisu monenlaisiin eri kaivuu-urakoihin ja maanrakennustöihin, valitse sopivin malli kohteen vaatimien ominaisuuksien mukaan. Pieni tela-alustainen kaivinkone on hyvä yleiskone, joka sopii lähes kaikkeen. Keskikokoinen tai suuri tela-alustainen kaivinkone taas on varma valinta järeämpäänkin käyttöön.

Kysy lisää käytetyistä telakaivureista

Tarjolla olevien käytettyjen telakaivureiden valikoima vaihtelee säännöllisesti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja tiedustella lisää, kun löydät listoiltamme juuri sinua kiinnostavan käytetyn telakaivurin!

Hanix
Hitachi
Kobelco
Marttiini
Mercedes-Benz
MultaVEX
New Holland
Samsung