Trukit

Trukki on monipuolinen työkone, jota käytetään erityisesti varastoilla ja tehtailla. Raskaiden tavaroiden ja kuormien logistiikkaan käytetty trukki on oikea voimapesä pienessä ja näppärässä koossa. Trukkia ostettaessa kannattaa ottaa huomioon tilojen ja kulkuaukkojen mitat, siirreltävien tavaroiden paino ja kuinka korkealle trukin täytyy ylettää.

Käytetty trukki tarkastettuna

Jos uusi trukki ei meinaa mahtua budjettiin, on käytetty trukki myös loistava vaihtoehto. Kauttamme saat hankittua hyväkuntoiset käytetyt trukit, jotka on tarkastettu edelleen loistavasti työkykyisiksi työkoneiden ammattilaisen toimesta. Emme edusta vain yhtä merkkiä, vaan myymme kaiken merkkiset trukit, mitä myyntiimme päätyy ja mitkä edelleen käyttöä kestävät.

Etkö löytänyt omaa trukkiasi? Tule huomenna katsomaan uudestaan!

Käytetyt työkoneet vaihtavat omistajaa rivakalla tahdilla, sillä ne ovat edullisuudestaan huolimatta pitkäikäisiä ja monet eri työmaat käyttöikänsä aikana kestäviä. Jos siis et juuri tällä vierailulla löytänyt käyttöösi sopivaa trukkia, muista vierailla täällä toistekin – valikoima voi muuttua jopa päivittäin! Voit myös ottaa yhteyttä ja kysäistä, onko meillä jo käytetty trukki valmiina, vaikka sitä ei ole ehditty lisätä verkkokaupan puolelle.

There are no products matching the selection.

Hanix
Hitachi
Kobelco
Marttiini
Mercedes-Benz
MultaVEX
New Holland
Samsung